Godmorgon

kl är 07:35 och jag sitter här och käkar frukost Och underhåller mig med några youtubes klipp.. Haha, inget liv. men iaf idag i skolan så är det skolfotto och känns lite halft jobbigt. menmen bara man inte ser så... ''konstig'' ut som förra året iaf! men bloggar mer senare Pusshej.



Nu.

<3


Ma new Shirt.

Monki: 150 kr.
Så nu har frida gått hem och jag ska börja natt fixa mig och hoppa i en snabb dusch. sen ska jag nog gå och lägga mig. Pusshej.

Sju sorger

Hej o Hå, Här sitter jag och pluggar matte med fridaaaaj. Och snackar i tellen och typ skriker till sin pappa i tellefon.. ganska kul o höra hahaha. iaf så sitter vi med och jag sjunger till veronica maggio ♥ okej, sen tidigare idag så var man i stan för att jag ville hitta något till skolfottot imorgon och hitta en snygg tröjja från Monki.. lägger upp bild sen.. aja nu så ska vi forsätta plugga bajbaj.

Swagger Jagger


29 Augusti

här sitter jag och käkar knäcke mackor med cola, Nyttigt huh? Back to the ''News'' Mamma var idag och kolla lite här och var.. Vi skulle ju åka till Grekland, Men istället så blir det Turkiet, Side. Nu på Torsdag!! Snacka om GLAD! bara 3 dagar kvar ju, kan knappt vänta.. Fast vet ni vad som skrämmer mig? Skolan.. Kom liksom så plötsligt, Tänk Om jag inte får åka? Uaaaah NEJ! jag ska åka vare sig dom vill eller inte! Aldrig att jag tänke missa min Födelsedagspresent nu när man har chansen här.. Och så har man ju aldrig vart i turkiet ju.. Mmmm tanken med Värmen, Solen, De blåa havet och den stekheta sanden.. får mig att rysa ordentligt! Aja, har precis duschat och ska väl gå och lägga mig snart. Imorgon ska man till Bibban med klassen. Tänker '' BIG TROUBLE '' för att sist jag var där så köpte jag ju ett nytt biblotekskort för att jag inte visste vart min förra var... Sen Fråga pappa om han skulle ta hand om den sålänge eftesom han vet att jag är en riktig slarver.. Och sen!!!!! Nu idag Vet han inte vart den är :s Han har hittat kanske 4 bibblotekskort men ingen av dom står det CAMILA på.. Assooo ÅÅåååh blir så gaaalen.. Så skyller han på att jag själv måste hålla reda på mina grejjer när det var han som tappa bort det..ÅT MIG... Seriöst.. Har säkert bett om 10000 nya bibbo kort.. eller okej kanske 3.. men Den här gången var det inte mitt fel och jag blir så argggghhhh.. uah, Ska försöka tänka på nått glatt.. Turkiet... Mmmm, eller nej hoppas jag får min mobil INNAN Torsdag!! Vill verkligen ha min Samsung Galaxy S NUNUNU. Naeni, ska nog sluta skriva innan jag får ur mig lite för mycket. Och föresten..... HAHAH... Nä men jag ber om TUSEN gånger om Ursäkt för mina dåliga Upptaderingar! Har fått flera chanser där jag kan ha bloggat men liksom gör det aldrig.. Sooo baaad... Vill inte förlora er, men forsätt o läsa så blir Camila glad :) Okej, men säger Godnatt nu.. Pusshej.



Me And My Guitar ♥


28 Augusti

Började med att jag vakna vid 9 pågrund av att carola ringde och ville gratta, Sen blev jag jätte glad och blev helt klar vaken. ( sommnade vid 4 igår...) så ja sen så tvingade mamma upp mig för att vi skulle käka frukost ute på scandic hotell. flott och gott.. sen så bilade vi runt lite och hamnde tillslut i media market... kunde nästan gissa direkt varför just där.. Camila got a new phone!! som sagt så ville jag ha en iphone 4. men eftersom det är så himla dyyrt så fick jag alltingen välja emellan en iphone eller greklandsresan.. och tog GREKLAND klart. Men att jag ändå fick välja en ny mobil som var billigare och valde en Samsung Galaxy S. Sååånajs!! får den nu i veckan för att den var typ slut då.. men hoppas jag får den snarast tisdag! okej sen bilade vi vidare och hammna hemma hos mig. vi skulle vila lite senare så skulle vi åka och kolla på Chile Unido match emot Lindö ff.. Carlos kör juu.. så man får hejja! hehe jag, maritza och nico hade på oss sånna där röda fotbollströjjor som dom har och för det slapp vi betala 40 kr.. Tur det.. Okej sen efter matchen så kom jag hem igen och då kom min farbror och lämmnade en nalle och en hundring till mig.. AAwww.. Hihi sen så tvingade jag min farbror att köra ner mig till stan för där skulle jag möta min fina kusin johanna. Vi drog på bio och det blev saknar dig. En riktigt bra film!! Varnar att tårar kan forsa ner riktigt! typ alla i bion tjöt.. men filmen var riktigt fin.. sen ringde jag min pappa som skulle komma o hämta oss så nu är jag här hemma och bloggar. Ska nog gå och lägga mig nu. Är nog riktigt nöjd med dethär.. just fyllt 14 hela år, fått umgåst med dom bästa och sist och inte minst Greeeeeeklaaaaaaaand!! längtar jätte mycket.. hehe men ja ni. ha det bra nu,Puss.

Föresten, Vet att inläggen blir ssååå boring utan bilder..! men lungt.. lägger upp dom såfort jag kan! :) lägger upp allt.. aja Godnatt!

tja

övertrött sitter jag här och vill gå o lägga mig... Men vill inte missa någonting.. Haha, är Exakt 14 om... en halvtimme! så.. I alla fall så hade vi gäster ikv. Och jag har typ tillbringat mest med nicolas och johanna. BÄZT. och sen senare så fick man presenteer som för det mesta var Caaashhh! etttusentvåhundra.. Wow.. spara spara till Greklandresan.. Åhjuste, har ju inte sagt nått om greklandresan.. Hehe nästa vecka den 4 september så far camila iväg till Rhodos i en vecka! Sååå skööööönt, Det behövs verkligen!!.. hemhem.. orkar inte skirva meeeer.. har tagit kort från kvällen men lägger upp imorgon för jag orkar verkligen inte nu.. Enligt Morgondagens planer blir det stan med johanna sen bio.. Sakna mig :) .. verkar bra... AJA bloggar.. när jag har lusten..



hihi tog denna bild på erika förut.. Tjuuu.. säg inget.. ;)


Det här kallar jag Good-Temps-Music! Danza Koduro♥


You Can't Live A Positive Life With A Negative Mind.

Godmorgon Sunshines! Härligt väder vi har fått här i Norrköping, Perfekt för o firas Ikväll.. Hehe, nä men imorn iaf. Såg att det skulle bli regn? men det får man verkligen hoppas på att det INTE blir. I alla fall så vakna jag kanske 7. Känns bra faktiskt.. Haha Camila say What?! Men kändes härligt att få gå upp med solen.. men just nu så lyssnar jag på Gaga men snart ska jag ändra till lite mer Städ-tempo-Music. Borde fixa en sån lista på Spotify skulle vara grymt. Sånt som gör att man faktiskt får lust o städa! aja men ha fin dag för det ska jag, Puss :)

Men nej vasöta!


19:31

Åh hejsan! kom precis hem från en storhandel med familjen.. och nu är jag tröttttt.. Slutade anars 2 idag med typ 4 timmars No.. Is to Much .. :( iaf sen efter skolan så följde frida med mig hem och sen var vi bara ute och hade det lite mys under ett träd med musik och kör haha.. sen så ringde vi kimberlois och hon skulle va med sen så var jag tvungen o dra så frida o kimberly blev kvar.. The End. Naej men hörru idag är det Fredag! Så skönt, verkligen. imorgon lördag så kommer släkt och fira lilla mig.. hihi.. får man ? En massa Cash, en mobil, en ipad och en massa kläder o smiiink... Uah, drömmer.. Men är aldrig fel o drömma för att det är gratis. ;) ahapp men nu ska jag dra mig hejs..

Godmorgon!

Här sitter jag vid datan, vaknade drygt halv 7. kimberly har redan kommit och hon plattar håret här seb väntar vi bara på erika och frida, sen drar vi ner till strömmen och möter alla dom andra åttorna! Tjenamors bloggar sen.. Puss. :D



RAWR.

True

Lady Gaga taught me Its okay to be different

Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks

Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love...

Eminem taught me that life is hard but you can make it through

Taylor Swift taught me not every guy/girl is going to treat me right

Michael Jackson taught me to always love the people around me.

Justin Bieber taught me to Never Say never and live my dream no matter what

Music taught me how to live ♥


Bara för att jag fick lägga ut den här...

Nämen seriöst...! Typiskt Äkta Frida Pose... Haha.. Älskar dig babe♥
aja nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt people,Puss

Det är alltid någon som tänker på dig JUST nu..

Ser det som en cool grej, jag menar tänk om man bara bläddrar förbi nått inne i huvudet på kanske nått gammalt minne man har haft tillsammans eller bara att man tänker på nån bara sådär. Jag gör det hela tiden. känns bra att tänka så, att alltid ha just ''den'' presonen i sin egna tankar. Tänk om den presonen gör det detsamma? vem vet.. I alla fall så var det skola idag och allting börjar falla på plats igen till det normala. Första lektionen var Idrott ganska ok.. förutom att det blev lite misslyckade ''uppdrag'' som att Vem som kunde spotta en godis bit längst. Nyttigt på en idrottslektion huh? haha men aja sen så hade vi hemkunskap och vi gjorde Bröd. Världens godaste! sen hade vi engelska ganska kul i alla fall nu när vi har en annan lärare, Och sen tilllslut hade vi So tills 15:30. en lång dag och kom hem helt trötter.. aja sen nu så har jag precis ätit tesito.. Jag och farsan snackade lite om skumma människor som går här omkring i ektorp.. Tex när jag blev förföljd av 3 färgade män. ( går inte så djupt in i detaljer men tror att jag aldrig vart så rädd i mitt liv.. ) Och sen när det var ''Ungdommar'' som skulle försöka råna nått ur våran garage..? men pappa tog dom på bar gärning och skällde ut dom rejält!! Och sen så går det rykte om nån ''snubbe''? som går omkring i skolområdet och jagar elever? och nån i vår skola hade vart med om det.. Läskigt.. Ektorp börjar bli To Dangerous.. hoppas ingen blir utsatts för nått.. mmm, nu så ska jag bara sitta lite vid datan och platta håret som är nyduschat. sen ska jag gå och lägga mig.. börjar lägga mig tidigare.. Uaah blir tröttare tidigare har jag med märkt.. haha men det är väl bra antar jag.. imorn så blir det strömmen med klassen. Weho.... Åh Juuuustäää, Bara 3 dagar kvar tills jag blir 14 år. Hihi, mamma sa att hon hade fixat någon familje träff grejs på lördag för att fira lite.. aa men ha det bra ni, Puss.



bild repris från 7an.. i toan :p

Last Friday Night

Tjo, kom precis hem och satte mig direkt vid datan. Skolan idag var ok, bara att jag nästan sommnade vid sista lektionen när vi kolla på någon mattematik film... Uah, hur uttråkande låter inte det? men aja. snacka precis med kimberly och hon kommer över snart. vet inte vad vi hittar på senare, men vi hörs! :)   

Camila+Choklad=BigLove.

Hellu, Bloggar direkt från the toilet! Trådlös internet Bäzt♥ Men i fall så kom jag precis hem och den här dagen var den bästa på länge för att jag har vart med mina babes. Först skola, sen efter så drog vi t mig. sen till frida, sen till mig, sen ut.. Vi var i Lidl och jag var så sugen på choklad.. ( inget ovanligt ) sen frida och erika gick i förväg och såg en ''sjukmegasnygg'' kille och vart helt galna! sen vi går en bit över och han börja röka, sen kom en konversation..Frida: Varför måste alla blonda killar vara så snygga? Erika: Varför måste alla snygga killar röka? Sen kommer jag i egen värld..Varför måste Choklad vara så gott??? HAHAH... Bästa.. Iallafall så var vi ute en stund sen drog vi till mig och kolla på never say never.. rysrys... sen så var vi ute igen och hämtade äpplen från ett träd.. GÖTT!.. sen så drog erika och tillslut drog frida med.. sen nu kom jag hem och måste städa rummet för att det ser ut som ett bombnedslag! sen så måste jag hoppa i en dusch.. aja, ha en bra kväll... ( varnas för sega upptaderingar.. skolan kommer före... så kommer inte upptadera lika mycket.. :)
Har inga bilder just nu för tillfället.. Men aldrig fel med Justin ♥

En dag avklarad!

HAllO, dagen var väl ganska Ok, gick med kimberly och erika t skolan och där mötte vi alla i skolgården. sen så körde vi igång det hela med info osvosv.. sen kom man hem vid 1 och då var man utelåst... Uah, fick lite panik där men som tur så  bor jag ju längs ner så jag smöt in altanen. men dörren var stängd där med.. men pappa kom tillslut och nu sitter jag här jag och pappa med en varsin data ute i altanen.. hur mysigt som helst ju.. hähä, aja ha det gött , TjO



Direkt från cam.

here and ready 2 school! :)

Vakna 7, hade lite problem med att sommna igår.. för att jag kunde inte sommna alls! gjorede typ vad som helst. Läste, sjöng, tänkte... men neeeeeeej.. sen sommnades jag med att sjunga! haha.. Och vetni vad jag drömde om? VÄRLDENS FÖRSKRÄCKLIGA DRÖM.. drömde att nico hamna i akuten? :s gissa hur rädd man blev när man vaknade? Iaf så sitter jag här med min kopp kaffe. enligt lappen börjar vi 10:00 så det är ju tag kvar. Nu ska jag bara kolla runt lite och sen mot.. skolan :D Tjarå. 8B ♥



Random bild från igår.

20:21

Halloj, va en stund i Hc med... Ni vet vilka, med mig hem fick jag En snygg bikini från Cubus 39kr (man vet aldrig ifall man drar till ''utlandet'', men mamsen checkar+ att en ny bikini verkligen behövdes! ) Blå armband Cubus 35kr, färgade armband Cubus 30kr och hårspännen. Och alltinf var på rea typ. hade velat tagit med mig hela affären!!  i alla fall så var vi och kolla på huset, ett radhus. Ganska fint, ser fram emot och hälsa på där (y' aja nu har man precis duschat och ska lägga mig en ansiktsmask.. ska försöka lägga mig tidigt ikv. och pappa sa att han skulle tvinga ner mig 9.. haha kommer inte lyckats.. ok men ha det bra, Puss.
BtW orkar inte lägga upp bilderna på bikinin osvosv.. kommer när de kommer.. :)



Bara för att du inte lyckades ;) ♥ MISSUUUU!!

Bara för att Maritza har skaffat hus...

Ska gå t mammas jobb och där blir vi upphämtade av carlos.. sen åker vi och kollar läget på huset.typ utanför norrköping...Yay äntligen träffa Nico, saknat min lilla plutt. Bloggar sen, Tjarå
MEN!!! Blir så arg på mina ögon! Ni ser att det ser muppat ut ellerhur? typ en kollar åt snedden. Har redan gjort en Opperation för det en gång förlängesen. Och tror att det är tillbaks..

BieberKiss

http://www.spel.se/spel_/bieber-kyssare.html

Haha ett spel jag hitta↑ Att det kunde va sålätt o få bieber..naerå♥ Okej just nu så sitter jag på pappas fina data.



Dock ingen bra cam kvalitet. WellWell :)

Cause when I stare in your eyes it couldn't be better

Man har ju nästan inget liv när man typ dygnar en dag innan sommarlovetsslut. Vaknar medelt 3 timmar efter dötörstig, men som tur med en cola brevid mig och sen klarvaken i sin säng kl 08:20 på morgonen! Life is Dubble Sweet. Men ska va snäll... IDag vet jag inte alls vad jag ska göra, känns lite sisådär.. Direkt när klockan var över 12 jag bara OOOOOOMMMMMMMMMMGGGGGGG, SKOLA IMORGON! .. asso jag webba med frida som typ var inne i nått annat. Uah, men aja det är ju ''Bara'' 10 månader kvar till nästa sommarlov! Great! ....

I Wanna Be Your One Less Lonely Girl.

Godmorgon! vakna precis med datan brevid mig, hade tydligen sommnat med den! hehe tur bara att jag inte hade kastat den på golvet bara som jag brukar göra... men Iallafall.. Nu så Nördar jag Justin, kollar på justin och snackar justin med min fina vän linus. en kille som gillar justin, Respekt! igår innan jag sommna så kollade jag faktiskt på NSN igen! haha kan kolla på den tusen gånger om.. får skakningar varje gång.. Altså hur kan någon skapa en sån här underbar... KILLE? Åh, jag bara längtar tills han kommer t sverige... eller skulle gjort vad som helst för nått annat med.
JustinBieber!♥

Love you like a love song.

Okej, ändrade planer. jag ska visst till stan och klippa mig. Azum. Nu ska jag bara stoppa i mig något och äta sen drar jag ner t staden. Senare så blir det att va med frida igen som precis åkte hem. Tjarå

falling in love

Underbar♥

sticks and stone

Ojoj, hände rätt mycket igår och det var... Vet inte om jag ska va arg, sur,glad,ledsen.. Dels glad för att jag fick umgås med en massa underbara människor och träffa ULRIK MUNTHER, Underbar kille. Hans röst... Mjaaow.. nae men sen så arg/ledsen för att jag tappade bort min väska som innehöll .. mobil, nycklar och pengar... Asoo OooooooOhh.. seriöst. det är inte Okk att att ta bort kortet eller  bara ta en grejer över huvud taget!! jag insåg det bara efter några sek att den var borta sen boooooooom borta! Och nu vill inte h*n göra nått åt mitt lidande :( jag fyller år om 9 dagar och jag kommer aldrig ALDRIG få en ny mobil igen...  men som tröst så fick jag med mig frida hem. och hemma såg vi på never say never som jag hade köpt samma dag.. och justin kan alltid muntra upp mig... aja nu idag så sitter vi här..  igentligen skulle vi dra t frissan men eftersom det spöregnar så blir det någon annan dag. men nu så sitter jag och frida på en varsin dator och lyssnar på ulrik. bloggar sen, Puss



Ulrik♥

That no matter how good a friend is, they're going to hurt you every once in a while and you must forgive them for that.

02:09 är kl nu, inte lite trött är man.. men ska gå och lägga mig nu. ville bara säga det. Godnatt.
Bild tagen från; www.sweet-niki.blogspot.com
Saknar dig! ♥

Today is a Good Day!

Tjohaj! bloggar från mammas kompis data mitt inne i city. Vi har inte gjort något speciellt bara kollat runt lite på olika resor runt om i världen.. eller ja i europa. Mamma sa alltingen en mobil ... ELLER en resa till solen.. Muaaaaaah.. Men valde heldre en resa.. så.. det kanske inte blir spanien trots alls.. kan till och med bli kroatien.. dom säger att det är jätte fint där. men för mig spelar det ingen roll.. men jag skulle villja mellan spanien,thailand, grekland eller ja kroatien. men ja spela inge roll.. men bara någonstans långt långt borta där det finns en massa sol och bad. åh vad det låter underbart! men aja.. utanför fönstret så kan man se en massa tivoli. skitkul! men tror inte att jag åker nått idag utan imorn. men jag ska defenitivft se på fyvärkerierna ikv. det är ett måste!! jao juste.. på fredag ska jag klippa topparna... najs va? blir skönt o bli av med det slitna.. nuu ska jag dra, Pusshej.



Haha, ungefär sådär blev jag när jag såg never say never filmen på en affär och sa direkt till mamma: Mamma, DEN ska jag ha till min födelsedagspresent.. Mamma: himmlar med ögonen ... haha :D

if you see a friend without a smile, give him one of yours.


Gammal bild.
Åh läste precis ut min bok gömda, bra så att jag ryser... hemskt att allt det där har hänt på riktigt med.. att man lämmnar allt man har och börjar om på nytt för att ist gå under med en massa misshandel,mordförsök o terror grejs.. och mannen i boken... IDIOT! ... men aja läs boken säger jag bara!! hehe börjar bli lite småtrött här... funderar på o och lägga mig nu. säger väl godnatt... Åh föresten Idag så är det ju augustifest! så kul kul. hoppas på att man drar ner och tittar till.. liksom vem vill sitta hemma medans det är årets största fest in NRKPG? fast jaa om inte det så går jag ju på torsdag med frida och nån mer och kollar på RixFm! längtar stort.. Och en massa åkande ska det bli med.. höhö godnatt, Puss.

La Boooooooombaaaa!

Haha , alla måste väl ha hört den här? såskön.. piggar alltid upp mig :D ♥

people know my name not my story.

åh, vilket härligt väder man fick helt plötsligt! super! har precis käkat kyckling sallad mumma. Och nu ska jag packa lite handdukar och sånt i en väska för att jag och kimberly ska dra ner till badet med hennes mamma och några fler. skojigt. bloggar mer senare, Puss!

känslan man får när någon säger '' Jag älskar dig ''

Och när man verkligen menar det. Man blir varm över hela kroppen och känner sig älskad. Alla behöver få höra det ibland, Även dom som inte förtjänar det. Hehe blev lite poesesigt (?) när mamma sa det innan hon skulle lägga sig,Jag älskar dig. Och det hugger till rejält in i hjärtat... kärlek är nog det finaste som finns på denna jord. men man får akta sig.. Kärlek är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.. kan nog tänka mig det.. Ae ska sluta och va ''poesigt'' eller vad man nu kan kalla det.. inte likt mig.. men jag älskar citater! Och när jag väl har en bra.. Bloggen direkt..! hihi, nae jag snackade film med min lilla zumobråttarkompis och så blev man sugen på att kolla på shrek. Min favvo film juu! ska se den nu ha en bra natt, Puss.



segis bild.

det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska

Jag skulle verkligen vilja, men...
1.jag måste borsta tänderna på min katt.
2.jag har vigt mitt liv åt pastapassande.
3.jag vill spendera mer tid med min mixer.
4.presidenten sa att han kanske skulle titta förbi.
5.killen på MTV sa att jag inte skulle gå någonstans.
6.jag har en karma-transplantation att gå igenom.
7.jag vill göra färdigt min getostskulptur först.
8.min undulat ska spela bowling i kväll och jag har lovat att bära väskan.
9.det har väl inte varit rätt mot alla andra.
10.jag håller på och sätter samman en grind enligt instruktionen på baksidan av lådan.
11.jag har gått med i en aerobicgrupp som skriker varje kväll klockan tio.
12.det har skett en rubbning i Kraften.
13.jag måste gå ner till polisstationen för att se om jag fortfarande är efterlyst.
14.jag håller på och lär min vessla att joddla.
15.jag måste kolla bäst före-datumet på mina mjölkprodukter.
16.mitt abstinensbesvär för körsbärsostkaka gör mig ganska asocial.
17.jag har planerat att åka till Obs! och prova handskar.
18.mina vaxkritor har smält ihop till en enda stor klump.
19.jag kollar hur länge jag kan hålla igång utan att säga "ja".
20.jag håller på och tränar på att vara allmänt otrevlig.
21.min overall ska undersökas idag.
22.mitt patent går ut idag.
23.jag ska delta i öppnandet av min garagedörr.
24.jag ska sandblästra min ugn.
25.jag kan inte hålla tätt.
26.jag ska ner till bageriet och kolla hur bullarna jäser.
27.jag ska bli utvisad ur landet.
28.jag ska vattna mitt fikonlöv.
29.jag ska leta efter en parkeringsplats.
30.monstren har inte blivit blå än, och jag måste äta mer prickar.
31.jag ska tälja en punk-totempåle ikväll.
32.jag måste fluffa till min duschmössa.
33.jag ska ändra min kalender från den julianska till den gregorianska.
34.jag har åkt på en släng av influensan eller något annat.
35.jag har ett möte med en nagelbandsspecialist.
36.jag har planerat att ta över världen ikväll.
37.jag vill inte lämna min självmordbenägna katt ensam.
38.jag har några riktigt svåra ord att slå upp.
39.det är för nära slutet på århundradet.
40.mitt undermedvetna säger "nej".
41.jag ger eländeslektioner på stormarknaden i kväll.
42.jag glömde min kropp i mina andra kläder.
43.jag måste skriva en massa hotbrev.
44.jag har inga matchande sockar.
45.jag måste ta nästa tåg till Bermuda.
46.jag ska kastrera alla mina blommor.
47.de ger mig skulden för Palmemordet.
48.jag har bytt lås på min dörr och nu kan jag inte komma ut.
49.jag gör en film som heter "Saken som växte i mitt kylskåp".
50.jag ska besöka en parfymmässa som gästsniffare.
51.min fikus känner sig kluven.
52.jag turnerar Kina runt med ett wok-band.
53.jag går inte ut på dagar som slutar med ett "g".
54.jag ska rymma till Albanien med en utbytesstudent vid namn Basil Metabolism.
55.jag har precis börjat läsa en bok kallad "Lim i olika länder" och kan helt enkelt inte lägga ifrån mig den.
56.jag är för ung/gammal för sånt där.
57.det finns för många svältande i världen.
58.jag måste tortera källarråttorna med en stekspade.
59.jag måste rita "Linus på Linjen" åt min bildlärare för att bli godkänd.
60.jag känner mig illa till mods då jag är ensam eller tillsammans med andra.
61.jag har lovat en kompis att hjälpa honom/henne att vika ihop vägkartor.
62.jag känner att jag vill sjunga en sång.
63.jag försöker bli impopulär.
64.mitt badrumskakel behöver målas om.
65.jag måste färga min hare.
66.jag väntar på att Brad Pitt ska ringa.
67.jag skriver ett kärleksbrev till River Phoenix.
68.du vet hur vi psykopater är.
69.de visar min favoritreklam i kväll.
70.jag måste studera inför ett blodprov.
71.jag kommer att bli gammal en dag.
72.jag har köpts av IFK Göteborg.
73.min farfar har rymt igen.
74.jag måste fånga några dammråttor inför en välgörenhetsbasar.
75.jag ska räkna borsten på min tandborste ikväll.
76.jag ska göra en snögubbe av socker.
77.jag ska till polisstationen och se ifall de har hittat min borttappade zeppelinare.
78.mitt horoskop varnade mig.
79.jag måste stanna hemma och se om jag snarkar.
80.jag föredrar att förbli en gåta.
81.jag måste sitta och vaka över en döende myra.
82.jag försöker skära ner.
83.jag måste pröva ut ett nytt sätt att koka snabbmakaroner på.
84.jag ska passa min grannes porslinskatter.
85. Jag måste vara hemma i kväll för att se på "Anslagstavlan" på tv så att jag vet när min bil skall besiktigas.
En nais början på en rubrik, men det är tydligen sant.. Sjukt!! Och så kollade man lite på listor, ganska roliga men lägger nog inte upp dom för att det skulle ta hela platsen på bloggen! Iaf, så har jag ätit lite kvälls mat.. Och jag har börjat dricka kaffe! haha fast med mjölk ska det vara! då äre riktigt götte. Och sen så är ju Nico här med syrran.. min lilla chancichoni håller på att lära sig gå nu snart.. men såfort jag släpper han så ramlar han omkull och han gillar det! hihi gulleplutt. Sen så spelade man lite på gitarren och gjorde en egen liten cover på baby fast ist säger man '' chanchi chanci chachi Ooooh, siempres eres mi mio.... '' görrigt! Åh nu så lyssnar jag på Reagge och tar det lungt bara. See U later! :)
Min skatt ♥

it girl

Vaknade upp med denna underbara låt från jason derulo. It Girl.
Fast nej jag vakna inte nyss, utan vid 11 någon gång. Och jag märker att jag sover dåligt.. varje morgon så har jag ont i kroppen någonstans.. inte bra. fast jo jag har ju en massa grejjer under täcket som mobil, hörlurar, bok osv så inte underligt när man ligger på allt. aja kom precis hem från en runda med boby, va lite i hundgården men inge kul där. så nu hammnade man hemma själv. mamsen är säkert i lidl eller nått. ingen aning om vad man ska göra.. vill forsätta läsa min bok som är såååå bra!! den är läsvärd!
Pussi.

Stuck In The Moment

Tjohejasanhopppsanhejs, var hos k en stund och vi gjorde inte så mycket en att va ute och köpte lite chocklad som jag var dö sugen på sen så började det smådroppa lite så vi drog in. sen spelade vi kort och sen slut. jag drog hem och nu hammna jag här, hade tänkt ta en kall dusch faktiskt. just en kall! för o pigga upp kroppen lite. inge lust o gå lägga mig nu precis... men yeap bloggar väl sen :D TjingTjong

look into my eyes and tell me what you see

Ahapp, då ska man städa rummet och sen möta kimberly, längesen jag va med henne, saknar min lilla fis.
re-e-e-pris!

high tide or low tide

Bob Marley ♥

säg aldrig nått och sen aldrig menar det.

Åhh, vad sommaren har gått fort, typ en vecka kvar tills skolan börjar.. men man längtar faktiskt! finns inget alls o göra längre.. nu när sommarvädret håller på att blåsa bort mot hösten.. mys. men nu är det bara att se fram emot Augustifesten. om 3 dagar då är det festliv i norrkan! Woooho. idag så sov jag ut till 11 någon gång, sen så åkte man till lokalen en stund och röjde upp där. sen så umgåste man med familjen bara, min älskade familj♥ och sen så följde man med carola ner till tågstation som skulle tebax till sthlm.. sen kom man hem, Åhjuste där i lokalen kunde man köpa böcker för 10 spänn.. hitta bara en som värkade bra. har läst en hel del och den är verkligen bra! och att den är verklighetpaserad, '' Gömda '' ska nog forsätta läsa lite till, anars vet jag inte vad jag ska göra mer ikv. fåse.. Puss.



nån bild från nån dag.

Le futur est lumineux


Nicolas Dop.

hallå där! kom precis hem från ''lokalen'' orkade inte med mer, är så himla trött! men alla var ändå på väg hem eller om dom skulle festa vidare men whutever... Dopet var ganska fint, först så kom jag hem till maritza och typ började fixa mig och allt, sen så gick vi till matteuskyrkan och tränade lite inför det.. eller jag tränade på min dikt.. och det gick galant! bara att jag skulle pratat lite högre.. menmen.. senare så gick vi vi till lokalen och åt och sen umgåste jag med en massa små söta barn.. och johanna aja bilder kommer.. ( såklart )
Kyrkan på närhåll.
jag går med kors.
nicolas döpts
läser dikt till nico ♥ '' Jag tänder ett ljus för barnet i min famn, Låt ljuset brinna för ditt namn. För dagar som kommer och allting ska ske, jag ber dig Herre att alltid vara med. ''
folket
släkt♥
utanför lokalen
syster&kusin
sluuuuuuuurp! götte
The Cake
kärlek på hög nivå
beeeebis
tisha, min lilla modell♥
wuupsi
joni, la gente esta muy loca... haha ;)
nu ska jag .... äh, vet inte men ha de bra sålänge. PussN

hej hejdå!

hej alla!! just nu snabbbloggar jag och snabbäter på min snabbmat! sen ska jag kuta ner till maritza för att hon ska fixa mitt hår inför dopet! sjukt stressigt! dopet börjar kl 4 och har en hel del kvar..... aja kommer nog inte blogga mer idag, eller kan hända när man kommer hem ikv. men aja slä nger in en bild som jag tog på lokalen

23:20

Nae ni, nu orkar jag inte va uppe... såtrööötttttt.... hejdå blogg hejdå alla camila helt off TJARÅ

joni la gente esta muy loca Whattafuck

Haha, älskar låten! Så irreterandes bra!! whattafuck

2011-8/11- Bästa! Don Omar el rey ♥

Jag kom till stockholm ganska lungt, åkte till carola direkt med maritza och kaj. sen mötte vi carola påvägen.. sen käkade vi och hade det lite chill framför tvn... Men sen! så började vi fixa oss och peppade upp oss Och aaaaaaaaah! nu vare dags... Globen Next! ... Fast grejjen var att det aldrig var i globen utan brevid typ Annexet. men det var rätt stort ändå! Iaf, sen kom man fram och gick in direkt, Igentligen fick man inte ta med sig kamera, men vad tror ni?! PPfft! klart man måste, jag menar nått sånt här måste man ju bara ha på bild. Så jag gömde den i kajs tröja... sen väl därinne på scenen så vare en massa förband, dom var riktigt bra! Reaggeton in my ♥ sen vare dö mycket folk där så man verkligen svettades! REJÄLT!! och själv stog man ju nästan längst fram och var döööglad! hihi... sen när förbanden tog slut så släcktes alla ljusen, alla strålkastare och folk började verkligen pressa in i en. alla skrek DOOOON OMAAAAAAAAR DOOOOON OOOMAAAAAAR!!!!! Och sen han kom.... jag tror jag dog.... såsåsåsåsåsså bra han var !! verkligen! snygg med..... Gaaaaah, bjuder på bilder så fåni se
på pendeln
senare, fixafixa
På bussen påväg till Globen


Utanför Globen typ









Och En grej!! ha aldrig på er lång byxer på en inne konsert!!





.....



Förbandet!
Don Omar

























uhh, finns hur många bilder som helst! men lägger upp flera vid olika tillfällen :)
Nu  ska är jag skit trött och ska bara kolla klart på 102 dalmatiner.... heeh :P sen ska jag hoppa i i en skön dusch sen blire o gå lägga mig, upp tidigt imorn och förbereda mig inför dopet! Pusssålänge


01:21

ja ni sitter här och funderar på texten till dopet, riktigt svårt.. men vill försöka göra det själv, något direkt från hjärtat! Vet inte nått kort eller den där hela storyn?! Uaaaah... :( nu ska jag platta håret så slipper jag göra det imorn.. kommer inte orka imorn. men ja. säger väl godnatt, Godnatt.
Världens Finaste

hon är så satan bra, visste ni det? så satan bra!


Glad :D

så nu är man äntligen hemma från syrran! Vi har inte gjort något speciellt... förutom igår då jag var barnvakt åt min lilla nicolas. så var man i vasaparken oh sånt. senså var man en stund i stan och kolla runt men hitta inget speciellt. men vill gärna göra det för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig till don omar! :o och såklart är det viktigt med! haha, men aja får riva i garderoben och se efter något bekvämt.. det är ju stå upp platser och oplacerade, så jag hoppas på längst fram! hah syrran är verkligen ett freak av han mer än vad jag är och hon sa att hon skulle skrika mest av alla och hoppa upp på scenen och dansa reaggeton med han! haha det skulle va bäst! ska verkligen försköka ta med mig min system kamera och ta massa bilder!! dom säger att hela börjar kl 6 , men att don omar ska uppträda vid 9.. det skulle vara en massa förband med trorja, carola sa att de var as bra, tydligen reaggie.. så det kommer bli dööööönice! :D aja imorgon vid halv 1 så ska jag möta maritza i tågstation , kl 3 någon gång så åker vi mot stockholm♥ enligt våra planer så skulle vi komma så tidigt som möjligt för sen när vi kommer fram till stockholm så åker vi till carola, sen ska vi väl fixa upp oss och så.. senare... åker vi till Globen arenan och väntar på DON OOOMAAAAR! :D Guaaaaaaaaash, är helt spänd! haha, ser verkligen fram emot det! sen efter konserten så sover vi över hos carola en natt sen nästa morgon tebax till norrkan =/... sen nästa dag är det nicos dop! heeh ska inte gå in i djupa detaljer... men jag ska vara den som går först in med ett kors... sen ska jag läsa upp en egen dikt till nicolas.. såfort jag fick reda på det blev jag lite nervis.. men jag har väl läst högt inför publik flera gånger så det kommer väl gå bra... Hm just nu är klockan bara 17:23.. ska väl titta igenom lite och packa sen duscha... sen ska jag tänkaut lite på dikten men om jag inte gör det så gör jag säkert det i tåget.. Åh mycke saker händer, mycke skrivande.. hehe, hadebra sålänge, Puss


Pic: Världens sötaste bebis på hela denna jord. Vart: På en gunga i vasa parken. Känsla: världens bästa, älskar dig Nicolas ♥

Ursäkta, men känner jag dig?

Jag älskar när raaandom folk kommer fram till en och kramar och allt sen har man ingen aning om vem det är.. Vilket brukar hända ganska oftast! speciellt när det är någon släkting! då äre bara pinsamt! men sen Wups har man någon ny släkting! haha... fast det är lite ofarttbart.. att man aldrig visste det innan.... But thats life! man lär känna nya personer varje dag! ... Och  tänk er att exakt varje  dag, så ser man någon som man inte ens visste Exicterade.. världen är liten.. och alla vi lever i den... brukar själv tänka på hur det ens är möjligt att Justin andas på samma luft som jag... magii!.... Aja
Och tillslut hammnade man hemma igen, men jag lämmnade mina saker hos syrran sålänge för att jag ska dit senare, men jag o papsen drog till B och låna böcker... haha var sugen! och nu har man läst ut en redan.. '' om man heter simon '' Och den var verkligen bra! mycke spänniiing... aja nu såvet jag inte vad jag ska göra.. kanske läsa en till ? haha börja låta som nån pluggis.. but i like it! sååååååå ville bara slänga in något.... hajdå, Kram



haha, johanna<3

snabbinlägg.

nu håller jag på o packa för att jag ska slagga hos syrran ikv för att vara barnvakt åt nicolas! vilket kan betyda sega upptaderingar... men men tar med mig kameran iaf! :) har'e bra! pussii





bara 3 dagar kvar!! :D


sa du mobil?!

Godmorognens! vaknade för nån stund sen, och jag känner att jag måste lägga mig allt tidigare och vakna tidigare.. men kunde vart värre. (dygna) aja sen så kom jag fram till datan och skulle gå in på spotify som en helt vanlig morgon men sen när det kom fram en stooor betala ulimited eller prenuim lalala.... sen jag fick värsta hjärtattacken, men vaddå jag har ju redan betalat?! sen när jag fråga pappa det var så ,så hade han inte betalt än.. uuff tuur! får jag orkar inte med den där 10 timmars grejjen... aja sen när jag frågade varför vi inte kunde ta spotify prenuim då sa han: när du får en annan mobill.... Och jag överlycklig! haha... man fyller ju år snart, hoppashoppas! hehe aja nu så har jag fixat mig och ska dra ner en sväng till stan, Hade bra! Puss.

Be Mine!


le och få vänner , bli sur och få rynkor...

Haha whattafuck? ↑ Kom inte på någon bättre rubrik...  men aja ska man kanske ta och säga godnatt? inte ett dugg trött men ingen rolig inne ändå så... G0dN4Tt.
(Bildrepris!) men jag älskar den här bilden! haha speciellt när alla gör olika miner, Vilken är eran favorit? min är karims, jag menar titta! ingen kan ju typ göra så.. Testa ;)

we♥it


Svar på tal

anonym om sådan far sådan... dotter!:
Hej!
Din blogg är jättebra och intressant. Ville bara säga det och att du ska fortsätta med det du gör! :D

Svar: Åhh tack anonymen, glad jag blev nu! men hörru nästa gång tycker jag att du ska skriva ditt namn, ha en bra natt, Kram. :)

Can't live without you



ryser här...

sådan far sådan... dotter!

Vi stannade en stund i kaktusstället, eller vad man nu kan kalla det och tog en hel del photos...! här kommer'e bilder.. Och fråga inte vad jag gör på vissa bilder..






























Och hääääääär kommer modellen, Pappa♥







Pappa du är bäst! älskar dig♥

nu drar jag till farmor tjulelululululu


efter regn kommer alltid solsken...


tårar faller ner

''Du är ljuset jag bär när allting känns tungt, du är världen för mig där allting käns lungt'' Fin låt♥

no regrets


Utsidan ger insidan en chans, Insidan ger utsidan sin glans.

haha en av alla gulliga toalett bilder... ;)

dagens ''outfit''

snebild

faaaail!


JustinDrewMalletteBieber

Åh åh åh åh såg på twitter att justin hade skrivit...
''justinbieber Justin Bieber
SOUTH AMERICA GOES HARD!!! Got word that tickets for #MYWORLDTOUR have gone on sale and CHILE is going in!! Te AMO!! GRACIAS!''
Hihi, TE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMO JUUUUUUSTIIIIIN

PiZzA.

Hahahahaha jag och pappa tjafsade om var det var för dag idag... Jag kollade på allmenackan och titta vad det var för dag idag för att jag inte hade någon aning om var det var för dag.. sen så frågade han vilket datum jag tittade efter sen så sa han att det var söndag den 10de.. Och jag bara: Vaddå söndag den 10de!?!?! det är den 7de idag!! alltså en torsdag! sen vi tjafsa o han bara NEEEEEJ camila neeeeej! den är söndag idag... och jag drog till morsan och frågade var det var för dag och hon sa att det var den 7de med.. sen gick jag tillbaka och sa HA! det är visst den 7de... sen insåg vi båda två att vi tittade på Juli månad! ahhahaha... så vem hade rätt? ingen... men aja idag den 7de Augusti 2011 söndag... har jag inte gjort nått speciellt.. spang aldrig på morgonen även ifall man vaknade 7.. men det började regna och skit! så vi sket it. men så jag sommna om .. vid 3 så kom pappa hem med pizza oh det.. götte... så nu vet jag inte vad man ska göra... kanske att man åker ner till bibblan... aja Pusshej.



jag är hellre blind än att se mitt liv utan dig


det finns ingen skönhetsmedel som går upp mot lycka.

okej, det blev inte att gå ut o springa :( syrran var upptagen med något annat och det blev försent osvosv.. men istället så ska man sätta väckarklockan på kl 07:00, för att kl 8 ska vi springa! :o wui, aldrig hänt på morgonen menmen lika skönt det med... Och jag som var redo för att springa nuuuu med kläder o allt.. hm vetni vad jag har märkt? såfort man tar på sig spring kläderna så blir man på ett jätte bra humör! hihi.. aja nu ska jag äta kvällsmat, Puss.



Like a skyscraper

har legat i sängen hela dagen, har dö ont i magen! mer detaljer behöver man inte gå in på.. men sen kunde jag inte mer, jag måste göra nått. syrran ringde och fråga om vi skulle ut o springa och viiips.. där har vi det! dö länge sen man va ute o sprang. saknar. så hon ska väl ringa om nån timma.. medan dess så ska jag ladda ner musik till min mp3 så man kan lyssna på medans man springer. så är det... hörde föresten på nyheterna med öronen uppe på långt håll att JUSTIN skulle åka till chile och ha konsert!!! och det kosta någonting med 2000... ish... men det är fan värt det! :O och att dom började sälja biljätterna idag och det var redan slut på samma dag.. haha man blir ju inte förvånad direkt... längtar tills han kommer till sverige<3 just nu myser jag till demis nya låt  skyscraper
''you can take everything  i have, you can break everything i am , like made of glass , like made of paper'' älskar hennes röst.<3

godnattttttt

nån bild på mig o niki när vi var i stockholm, saaaknar! :(

shells & water

pic: snäckor från chile och kranvatten.  vart: i rummet/köket fotograf: jag

your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you



Veronica Maggio ♥


fu.

asso OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH! är riktig irreterad nu på min jävla mobiiil! jag hållde på o ladda ner massor med musik osen när man väl har laddat ner allt så har man helt plötsligt ingen musik!?  och inga bilder heller för den delen -.- bööööh, nu ska jag testa en gång till.... om det inte går ja då sliter jag sönder mobilen helt enkelt! haha .... nä men hajdå...
en ego bild från ikea.

I whip my hair in the air ♥

God kväll! blev inte att jag drog ut, utan kände mer att stanna inne och ha det lite mysigt med ljus.. som ni ser i förra inlägget. Och så har jag med bytt tema på musiken från hopp o dans jedward till lung och sjung veronica maggio. riktig mys musik har hon. aja men jag tog med massa med konstiga pic och här ska ni få några som lyder rubriken...
haha en typiskt nolifer grejs, men bjuder! ha de gött, Puss

burning my coconut candles.



Jag tänder ett ljus för tiden som varit, tiden som inte kändes farligt, tiden som var som vanligt, jag kommer ihåg alla goda minnen, alla goda sinnen, jag längtar tillbaka till det som har varit.

Var den livet lät dig bli.

HEJ PÅ ER! ÄRE BRA ELLER!? HOPPAS DE! hihihi själv så är man på världens gladaste humör! ingen aning varför men jag har lyssnat för mycket på BAD BEHAVIOUR.. Och så har man blivit ett stort Jedward fan på kanske bara en dag? :O Otroligt men dom är så bra.. ihih just nu så äter jag jordgubbar och så plattar man håret. sen kom morsan in och hade 3 armband och jag fick välja ett utav dom som jag ville ha. Och jag tog ett simpelt beach armband.. gillar inte så mycket ''blingbling''. men den var rätt fin den med. Åh juste sen så sa hon att hon hade köpt biljätterna till DON OMAR! Och dom skulle kosta 500 men kostade 600 Upsii... Men Tack mamma du är så  bäst ♥ Och exakt idag så är det en vecka kvar tills dess.. ÅH I CAN'T WAIT! hihi aja nu så vet jag inte vad man ska hitta på, fick precis lust att gå ut och fotta lite.. kanske händer.. bloggar mer senare iaf, Puss




bang bang bang


jag har allmänt tråkigt.

1. är du kär? ja
2. har du snusat? nej och kommer aldrig att hända heller!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen bredvid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - jepps
6. har du blivit slagen allvarligt? - haha beror på vad man menar, men jo...
7. tar du droger? - aaaa du vet... -.-
9. har du pussat en tjej? yess
10. hatar du någon? naej, inte hata, bara ogilla (y)
11. älskar du någon? - ´många
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja.
13. har du djur? - boobbbyy
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - japp
16. gillar du orange? - mjaaaa..
18. har du nån sjukdom? - allergi?
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - säkert
20. har du en gris? - nä
21. har du en plattång? - ja o äntligen!
22. har du en bror? -  jadå
23. har du sjukt bra humor? bara på natten!
24. är du brunett? - ja
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - bada♥
26. röker du? -  nej
27. har du en hund? - ja?
28. har du skilda föräldrar? - nej 
29. har du gått på simskola? - i 2an?
30. har du sagt bög till en kille? - yepp
31. har du sagt fitta till en tjej? - säkert
32. har du fuskat? - naah, jag är en good girl 
33. har du en teve på ditt rum? - japp
34. har du lunar? - typ sååååå 2006!! NEJ det finns inte ens längre?
35. har du MSN? - JA
36. har du en syster? jao, 2 faktiskt.
37. har du bruna ögon? - ja
38. gillar du att fota? - älskar't
39. har du sett dig själv brinna? - i solen...
40. hjälper du dina vänner? - finns väl där för dom
41. gillar du tacos? - aa
42. tycker du att du är söt? - man ska inte tycka att man är ful iaf! alla är fina på sina egna sätt. 
43. har du dansat? - jaaa
44. har du spelat fotboll? - yeeepp
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nah, tror det tar mer tid en så.
46. kan du stå framför spegeln i timmar ? - haha ja
47. har du ätit sniglar? - Noooooo ushh fy blä
48. äger du en locktång? - nej
49. gillar du att tugga tuggummi? - jodå
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - ja
51. gillar du kläder? - älskar kläder
52. hatar du falska vänner? mm
53. gillar du räkna matte? - Men Ussh, hatar matte.
54. älskar du någon nu? - ja
55: har du gråtit inför en vän? - japp
56. kan du sjunga? - kan väl alla? 
57. har du sett nån död? - fotto..
58. säger du vad du vill? - ja?
59. svär du mycket? - jafan
60. vad är ditt hela namn? - Camila Andrea Alegria Sore
61. kan du tala spanska? - si si!
62. är du kortare än 1.60 - nån centimeneter längre.
63. älskar du sommaren? - ÅÅÅÅÅHJAAA
64. älskar du vintern? - nej, bara,bara julen isf.
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - alltid, en vana.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - yeah
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - tror det
69. gillar du att städa? - haha nae... ( kollar åt sidan , min lilla pappershög )
70. gillar du att sova länge? - ja, ingen morgon människa precis
71. har du vart med om en olycka? - ehum naej..
72. är du förvirrad? - inte just nu 
73. har du mer än 6 par byxor? - tror de
74. har du förlorat en vän? - tror jag inte ?
75. gillar du att shoppa? - när jag har pengar så.. 
76. har du varit i paris? - japp 
77. gillar du ormar? - NEJ, drömmer mardrömmar om dom! 
78. klarar du dej själv? - ja? 
79. har du lagat mat? - yepp, vilket jag borde göra nu faktiskt.
80. är du klantig? - ibland.
81. har du foppatoffler? - foppa?
82. har du mer än 20 låtar på din data? - hellu? spotify!! mer en 600 låtar..
83. sminkar du dej innan skolan? - kan hända
84. har du träffat en kändis? - jorå 
85. har du mer än 7 par nagelack? - jaaao
86. har du busringt? - naaeråå (a
87. har du skällt på din bror? - ja många gångner... ( snäll lill syrra )
88. har du en vän som skiter i dig? - ingen aning.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - sånt händer ju nästan varje dag.
90. sover du med nått gosedjur? - nope
91. har du åkt nånstans utan att du får? -säkert
92. vill du bara bort ibland? - alla har sina stunder..
93. har du tältat? - japp
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus ? - jodå
96. har du lekt anden i glaset? - ja, men fattar inte? :o
97. skäms du ibland? - för vad? 
98. bor du i skåne? - nej!
99. gillar du hip hop/rap musik? - jodå det är chill
100. är du på sista frågan nu? - tydligen inte...
101. är du singel? - ja
102. har du åkt flygplan nån gång? - måånga gånger döh
103. har du kul just nu? - njae
104. är du blyg? - ganska...
105. har du svarat ärligt på alla frågor? - ja
106. vad har du ätit idag? - inget alls, bara rollo
109. och med vem var det? - mig själv?
110. brukar du lita på folk? - nej
111. har du blivit sviken? - ja
112. vad är din största önskan nu? - få träffa en person.
113. vem saknar du? - många
114. vem vill du ringa just nu? - justin! haha
115. och varför? - säga att jag älskar han♥
116. hur ofta sitter du vid datorn - dygnet runt! vilket inte är så bra..
117. vad har du gjort idag? - solat 
118. vad var det senaste du köpte? - 2 cheeseburgare
119. när var det? - igår
120. vilken affär var det? - mc
121. hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - ehum... beror på.. men inte så mycket..
122. är utseende viktigt för dig? - nej, insidan är viktigast!
123. har du någon vän du litar på till 100%? - nej
124. när var du i skolan sist? - sa du sten?
125. är du blond? - HAHA jovisst..
126. vill du vara blond? - nä, men alltid undrat hur jag skulle sätt ut då.
127. vad ser du fram emot? - don omar
128. har du smink just nu? - nej
129. vad har du för kläder just nu- bikini
130. vart sitter du just nu? - en snurrstol
131. om du kollar till höger, vad ser du? - en högtalare och min mobil
132. vad vill du ha just nu? - vet inte, vill bli brun!! 
133. gillar du simpsons? - kan va najs
134. har du blogg? - nae du vet jag skriver här det här bara för att jag har kul...
135. favorit färg på kläder? - gillar någ alla färger
136. senaste låt du lyssna på? - bang bang bang
137. när grät du senast? - kommer inte ihåg 
138. och varför? - för att det var ett tag sen?
139. har du slagit en kille mellan benen på allvar? - nej
140. förtjänade han det? - neeeej 
141. ett datum du alltid kommer minnas? - 13 september
142. varför just de datumet? - då min bebis kom till världen Nicolas
143. när fyller du år? - den 28 augusti altså om 24 dagar... 
144. hur mycket pengar har du nu? - inge alls ... men på kontot nått med 1000 ihihih
145. vart får du pengar ifrån? - föreldrarna 
146. är du bortskämd? - får en hel del...
147. vill du ha barn? - ja!
148. är du oskuld? - ja
149. vad hade du för skor idag? - barfota (L) men anars vita converse
vad heter du på bilddagboken? - camilaalegriaa.. typ med sååå 2009! aldrig inne.
151. något du vill göra just nu? - sola!
152. bråkar du och din mamma? - har väl hänt
153. älskar du din mamma? - mer än allt annat på denna jord
154. vem är 6e online på msn just nu? - alle <3
155. hur många är online på msn? - 24
156. hur många är offline? - -.- resten.
157. när går du upp när du ska till skolan? - 6 någon gång...
158. när börjar du skolan på morgonen? - men orka...
159. har du fått något mvg? - betyg iår så man får hoppas.
160. har du fått något vg? - ah
161. har du fått något g? - ah
162. har du fått något ig? - vet inte
163. har du legat på sjukhuset senaste halvåret - nejjj
164. varför -nejjj
165. hur mår du just nu? - vill svara klart på den här skiten.... anars mår jag toppen! :D
166. älskar du din familj? - JA
167. hur ofta duschar du?- en gång per dag
168. rakar du benen? - japp
169. en person du saknar - T
170. en person du skulle kunna göra allt för - .......
171. chattar du med ngn just nu? - ja
172. vem? - lina och giovanni
173. vad pratar ni om? - om allt möjligt
174. När hånglade du senast med nån? ingen
175. och med vem? ingen
176. vad föredrar du, smsa eller ringa? - mess...
177. hur många smsar du med nu? - ingen just nu, har ny mobil o inga kontakter än..
178. vad är klockan just nu? - 15:22
179. är du mörkrädd? - nej
180. har du varit på lisberg i år? - japp
181. beskriv dig själv med tre ord - liten, omtänksam och sprallig enligt thomas! ahah men anars.. blyg,glad och snäll ..
182. är du allergisk mot något? - pollen.. 
183. tar du mediciner mot något? - nä, pollentabletter
184. vad har du för mobil? - sony ericsson
185. är den bra? - jodå, helre den en ingen iaf!
186. vilken färg har den - vit med typ röda blommor
187. hur många hus har du bott i? - 4
188. vad har du för färger i ditt rum? - grönt och vitt
189. när ska du sova? - inatt
190. har du haft utegångsförbud - nej
191. ångrar du något i ditt liv? - massor
192. har du en sprucken kondom? - whua?
193. älskar dina föräldrar dig? - ja
194. har socialen lagt sig i ditt liv? - nej
195. vad är det för år? - 2011 ?
196. vad är det för månad? - augusti <3
197. anser du dig själv som smart? - haha inte alltid..
198. vad brukar folk kalla dig? - cami, shurri, mami, amor, märta osvosv.. hehe
199. är du en bitch? - haha ibland ;)
200. sista frågan, hur gammal är du ? - ÄNTLIGEN!!!!! och ja jag är 13 snart 14 :)

Miss America


shine my sun

Godmorgon! ( för mig ) har precis vaknat i solskenet, och det första jag gjorde var att ta på mig bikini och tog ut handduken i altanen. så jag solade lite och nu tog jag bara ett litet break för bloggning. Och så ska man ta något och äta med.. hade bra sålänge, Puss


Åhh fy vad blek man ser ut på bilden då!! aja ut o sola sola! :D
(Webcam&nyvaken..)

GODNATT


Qoute of the day

If you love someone put their name in a circle, not a heart , beacuse hearts can be broken but circles go on forever

bild splaaaaash


Nicolas Antonio, du är det bästa som har hänt i mitt liv.


Bad Beahaviour ♥

Åh Åh, äre bara jag som tycker att dessa tvillingar är bäst!? JEDWARD.. Man har bara lust att släppa ut allt man har Let's Daaaance Baaaaaaaaaaaaaaaby!

Runaway baby

Tjobrehaj! kom precis hem ifrån Linköping! Gjorde inget speciellt där, utom att bara kolla in ikea oh sånt.. med mig fick jag ett doftljus av koko. Godis för näsan♥ sen så har man inte gjort så mycket mer... tidigare under dagen så var man ju i stan med. Vid 4? någon gång så tog carola och niki  tåget till stockholm/uppsala. Och nu saknar jag dom redan :( Uuuhh, ville med tåget ju! fast exakt om 2 timmar och en vecka så tar jag ju tåget direkt till stockholm globen. Don Omar!! längtarlängtar!... Fast blir inget att stanna kvar, för att dagen efter efter så är det Nicolas Dop! Nått man inte får missa...aja... Just nu sitter jag här och väntar på att Niki ska ladda upp bilderna från hennes första dag här! det var en hel del som man ville bjuda på.. bloggar sen, Puss


Pic: från bilfönstret i ikeas parkering. Tanke: Tänk om alla bara skulle falla och ligga där helt livlösa!? Känsla: läskigt.

02:01

ae fan nu ska man gå o lägga sig! filmen var inget vidare den häller... GUAAAAAAAAAAAAAAAAHHH! Godnatt!

Hett.

back from city

Sådär ja, kom precis hem från en mysig kväll ute i norrköpingstad, måste säga att det är riktigt vackert på natten! först så var vi i fräcka fröken och drack oss en varm chocklad, sedan drog jag och niki runt lite och visade runt i norrköping. Åhnej imorgon åker hon ju! NOOOOOOOO.. kommer sakna dig enormt gumman! men nu ska vi äta kvällsmacka och något sen blir det film '' solisten ''. Bilder från kvällen kommer bums!
Dagens Outfit då.
påväg mot kungsgatan.
Utsikt.
Varm Chocklad.
Nicolas Antonio.
pic från bron.
Niki ger allt.
suddi.
lite ofixad sådära.
gillar verkligen denna bild! mmmm
Puss.

himpan med dom bästa

Halloj, Vilken underbar dag! har varit i himpan idag hela dagen. har solat och badat en hel del. ( bilder kommer senare, Btw så har jag fått låna min syrras förra ''sony ericsson'' så nu har jag en mobil great! men iaf så tog jag lite bilder med den men data sladden segar.. ) aja jag kom precis ut ifrån duschen och ska börja fixa mig. Jag, niki och carola ska dra oss mot kungsgatan senare och sätta oss på något fik.... Hm igår så var vi ju med i video och hyrde filmer, '' sleepings dogs lie'' rekomenderas inte! tråktråk.. och en aning konstig! '' en galen natt '' en komedi, kanske 3 stjärnor ifrån mig. bra! Och sedan så har vi inte sett den tredje som heter '' solisten'' och det står att den är SÅ SABLA VACKER! får hoppas på det, en drama iaf.. aja nu ska jag dra mej, bloggar mer senare, Puss

I love memories that you randomly remember and then can't stop smiling :)

























- Grönalund / stockholm 2011 -

Live for today, Forget about yesterday and Pray for tomorrow.

Hallå! :) har precis kommit hem en runda från hundgården i himestalund och sen tillbax, Och vädret var AMAZING! men såklart vi är inne i Augusti månad och allting måste ju va pefekt då hihihi..... idag så har man inte gjort så mycket mer än o gått i stan, med mig hem fick jag ett linne (samma som nikki för 49 kr i new yorker ) o en härlig vit tung tröja från hm för 150 kr.. sen nu är man en aning trött så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen, ta en dusch oså.. aja bilder från idag bjudz. 

Och så var vi en stund i skolan...
 











Och så var vi i en bilfärd till skärlacka och kanske var där i 10 min...



haha gumman då :*







Nattbloggar

Åh har ni sett headern? min fina kusin som har gjort den, Tacktack bästa du! www.johannatown.blogg.se Så nu ska jag bara slänga iväg detta inlägg sen så blir det väl sängen. Gotnatt sötisar, slänger iväg en bild på mig o niki :)

RSS 2.0