hej fan vintertid fan oj fan hejdå fan!.........

Meeeen guuud vad sakta tiden har gått har jag märkt!! tiden har ju ändrats till vintertid. inte liiite efterbliven...  min klocka i mitt rum har inte ändras JUST DÄRFÖR!.. Ohhhh. Och nej jag stönade inte!! hehe. nej men hej på er! måndag idag och det är HÖSTLOV gu'va skönt! sov ut idag och vaknade som en glad camila. har inte gjort så mycket en att lyssnat på musik och fixat lite. Försökte dock fixa en enkel biljätt till stockholm som jag ska åka till på torsdag. Men NEJNEJ det kunde jag inte, fattar inte! fast måste igetligen vara världens enklaste grej men inte för mig... aja istället så åker man med morsan senare till stan och får en biljätt rakt in i handen istället. Uuuuft. så mycke enklare. heh.. men det bryr ni er inte om.. Självklart camila.. JAJA.. Nu ska jag kolla runt lite och se vad om finns för skoj. #Big Love
gölligt

I wish i had the power, the power to changes the world.

rubrik insperation från låten Change med Sean Kingston.


den trettio förste oktober.

Blev ju att jag sov hos frida! vi gjorde inte så mycket en att satt vid datan och tittade på 17 again.. Zac efron Dreggelhet!!.  sen vet jag inte när vi somnade. I alla fall. sen idag så skulle vi ju till hc och se på Ulrik, men han var sjuuuuk!! Oh så typiskt. han kommer säkert komma när jag är i stockholm eller nått. Vilel ju se han :(. men istället så drog jag och frida och salome ner till stan. fanns inte så mycket. eller ja hade inte så mycket pengar. Skulle villjat köpa hela stan!! men blev tillslut några små lila doftljus från lagerhouse. Gick bra det med. Älskar doftljus♥. sen kom jag hem för en stund sen medans dom andra skulle åka till haga men jag orkade inte så jag gick hem istället. så nu sitter jag här och lyssnar på musik.



Bild jag tog på vägen hem.

Only beliebers are listening to Christmas songs in October♥

Klockren rubrik!
Hallå där! härlig och solig dag det var idag! märker att solen bara är framme när det är helg... fast bättre det då man mer är ute. Idag så vaknade man tidigt, fixade mig lite och åkte med karim hem till maritza. därefter så åkte vi ner till stan. vi kollade bara runt och så hamnade man på en modevisning av ''skor'' till den nya affären Bianco.  det var skoj. Blev helt kär i en mössa som satt ihopp som ett halsduk som med hade fickor. Dö mysig, men sen så var det den sista och syrran tog den istället... Uah.. aja sen käkte man och bara kolla vidare. sen kom vi hem med pappa. dom hade köpt en ny data stol för den gamla känns rutten. Sitter på den nu och den är så mycket skönare! jaja nu ska jag gå och chilla med familjen. senare vet jag icke vad man ska göra. kanske blir sleep over med frida för imorgon ska vi åka och se Ulrik Munther i Hageby centrum! Bloggar mer senare Pusshej :)


Love you

jag sitter och lyssnar på justins nya jul album... Karim kommer in och säger: Du kan väl inte lyssna på jul låtar nu? Det är ju TVÅ månader kvar?!?!?!? Jag: JO!!!! det är justin!!!..Karim:HAHAHAH.. Vaddå jag kan inte få noog!!



Welcome to my Crib!

Tjo! Höstlov nu då, så himla skönt! skolan idag var kaoz. först No provet. Inga kommentarer.. Gick inte alls bra, men jag blev ändå godkänd och fick ett stort äckligt E. Buuuu. Fattar inte att dom som fick ett bättre resultat ville få ett ännu bättre, altså ett A!.. Uak och jag kämpade värsta.. Nä men ändå. Ok sen så hade vi Teknik hela dagen och vi håller ju på att bygga broar. av träd! går väl bra. Sen kom jag hem och såg att mami hållde på att göra om mitt rum! och jag blev så himla glad, för att vi hade länge planerat att göra om det. Och nu är det färdigt! Super nöjd! med mina favvo färger med. Lila och svart. hiho. sen så har jag ju planscher över på justin och tänkte hänga upp dom, men vi hade ingen sån där gummi grej så jag cycklade ner till stan och köpte det. Sen nere i stan så mötte man johanna. vi gick runt lite och snackade, hängde. sen åkte hon hem och jag cycklade hem. sen nu sitter jag här och är superduper nöjd med mitt nya rum. sen så lyssnar jag på justins nya album, Och han blir ju bara bättre och bättre för varje gång. Kärlek till Justin♥ har du inte hört låtarna? ja då kan du klicka vidare på denna link..http://www.youtube.com/watch?v=7Vx3mNSmlQs&feature=autoplay&list=PL92C5A88788D22318&lf=plpp_play_all&playnext=1 . det ska spelas upp i en lista... jaja nu ska jag visa lite av mitt rum.. Och det ser MYCKET mer mysigare ut i verkligheten!!
Hej jag heter Camila och här bor det en Belieber, Välkommen in! :)

Nikita Michelle ♥

Åh var så himla glad idag... Först i skolan Idrott, dö kul. det var blandat och man fick göra vad man ville. själv körde man badminton, hur roligt som helst! tänkte att det var längesen man åkte någonstans med bara familjen och körde typ tennis eller badminton, vi gjorde det så himla mycket förr!.. skulle vara skit kul i alla fall. Efter idrotten så skulle det vara hkk men läraren var sjuk, så vi hade... ja, vi  var lite fria under den timmen.. sen Lunch. Sen efter lunchen så blev jag på världens lyckligaste humör. Det var så här att syrran som är gravid skulle göra ett ''test''  idag där man kan se vilket kön det kommer att bli.. Och jag fick ett mess med att det kommer bli en liten Nikita!!! en tjej altså! är så himla glad!! så det spricker! Nu har man en Nico och en Nikita, hur sött som helst ju! Och barnet beräknas komma i Mars. Kommer bli så himla kul! aw. Juste, snart höstlov! då tänkte jag åka upp till stockholm och hälsa på henne, kommer bli hur roligt som helst! sen stannar jag där i några dagar ( hoppas på att niki med kan komma.. hihi ).. Uah vill bara att det ska var freeedaaag!! fast det är ju bara en natt kvar, men jag har ingen lust med att tänka den tanken.. men å andra sidan så har jag ju ett No OMPROV imorgon med.. kommer väl gå bra hoppas jag. Tränar ju här nu.. Typiskt att jag ska börja blogga mitt i allt. Men aja ville bara slänga in ett inlägg.. Och Jag är fortfarande glad!!! :D
Älskling

Skola + Öppet hus.

morgon! sitter här med en varm chocklad, Mmm. Drar mig mot skolan om typ en halvtimme. Kommer inte hända så mycket tror ja. förutom öppet hus som är senare på kvällen. YEEEy komma till skolan på kvällen och bara ha en helt vanlig lektion.. vad går det ut på ens?? aja, ses väl ikväll Tjaaråå! :)



Bild från igår.


Good night everybody, Dream Big! =)


How To Love



Dagens Absoluta Drog Låt.. ♥

Du är glädjen i mitt liv, Jag älskar dig!



Nicolas Antonio♥ (bilden tagen idag!)

Star For Life

Wow. Oj oj oj. Det var någ bland det bästa jag har sätt. Ärligt talat, allting var så himla fint. Jo det var ju det där med att jag skulle gå och se på när min kusin skulle vara med på Star for life i stadium arenan. Underbart! Och det bästa var nog när det var en grupp med afrikaner som hade åkt ända hit till sverige för att uppträda hela vägen från afrika. Hur coolt som helst ju. och det måste ju typ vara världens chans. Helt klart värt det!!.. 

Början mitt i allt. 




Någonstans i den där högen där bak står min kusin. :p


Och så har vi denna tjej som var helt.. AMAZING! hon har talang och så sjöng hon låten Just the way you are. Ittchh..




Dom som kom från afrika, dom var hur duktiga som helst!




Så var ju The Moniker där med ju, i mitten av bilden typ.. Kunde inte ta på närhåll.. Men sjukt bra var han!


körerna.


Wow säger jag bara....

YOGA

Shue, kvällens pass var Awsume! sådär chill och avslappnande. En riktigt bra start på Måndagen!. Ehum ja, jag kom hem för kanske någon timme sen och nu sitter jag och gör en ansiktsrengöring med Demons & Angel face kit. Rekomenderar stort! efter 3 enkla små steg så blir man len som en baby rumpa, Och vem vill inte bli det?.. Ah just det, vi var ju i stan innan Yoga passet och då köpte jag ett par dö fräna (fräna? haha) skor från Deichman för 299 kr. (visar någon vacker dag..) Sen imorgon är det skola för min del, förkylningen håller på att gå bort.. men inte helt, Men tillräckligt bort så jag kan gå till skolan imorgon Puhh!. Efter skolan så ska jag och syrran till någon show som min kusin johanna ska uppträda i.. I stadium arenan! så det ska bli dö kul och se... Upps, har helt glömt bort att jag måste ta bort min rengörings Mousse.. Puss på er!



Och då menar jag puss! Hiho Godnatt <3

Overboard

Hej på er, hur mår ni? själv är man lite seg. Har varit sjuk under helgen. Mest hosta och sånt men den jäveln vill inte bli bättre. Så idag måndag stannade jag hemma från skolan för att jag fortfarande mådde dåligt. har inte gjort så mycket än att städat mitt rum, lyssnat på musik, målat naglar, osvosv...  och nu sitter jag här och mår lite bättre i alla fall. tillräckligt bra för att göra yoga ikväll hoppas jag. aja bjuder på dena låt som man har nördat på  ( älskar den här versionen så mycket bättre!! )

22:54

Hej på er!! Idag fredag, yeeeey! :D. I skolan idag så hade vi NO exakt hela dagen, inte så mycket att berätta. Sen efter skolan drog man ner till Bowlingen med frida och körde gratis i typ en timme. Woho! lite dög man väll... Not!. Sen efter det så gick vi runt lite i Vilbergen. Frida skulle flytta hem till sin andra lägenhet. så drog vi dit och kollade läget, sen cycklade man hemmåt. Nån timme senare ringer det i mobilen och det var Carola. Och hon bara. Ja men jag väntar här i centralstationen påatt pappa ska komma hit och hämta mig.. Jag bara, Jaha?! okej.. med världens gladaste humör, sen så åkte dom och hämtade henne och sen mig. Hihi.. Bulan blir ju bara större o större.. sen så åkte vi en sväng till Maritza och kollade vad hon hade förs sig. så var vi där och snackade om allt möjligt. hade ni vet syskon tid. Inte alltid man har det liksom.. Senare åkte vi hem till mig och här käkade vi Kyckling och potatis som papi hade fixat till. Sen så leker jag lite med min lilla älskling här..





Och nu ska dom snart åka. :(. Men aja, sen ska jag väl mysa ner mig i sängen och bara ha det mysigt. Hörs sen då, Puss på er! :D

I should be chillin with my folks i know, but imma be under the mistletoe.♥

Ohhhh, nu är jag riktigt sur. Missade det bästa på hela veckan. Zumba.. OCH jag har en anledning.. Igår var vi ju ute hela dan + att det regnade med (när vi hade orientering). inte lite heller. Och sen igår så har jag mått illa.. Förkylningen börjar komma fram. Och det är verkligen inte rätt tillfälle för det just nu. Visst jag fattar det är höst. Hurra hurra.. Men ärligt talat så är det riktigt irreterande, det är ju bara vått och kallt överallt. I så fall väljer jag heldre snön. I början i alla fall. sen är allt KAOZ igen,. men ändå, Så mysigt med snö. bara allting vitt, låta allting falla. Sen kommer julen som är det mest finast av allt. Känns redan välkommande till vintern med den här låten i alla fall, så underbar.. Justin ♥


Miss this old things.

TJO! idag har det varit en.. Ok dag. först träslöjd och jag fick ett E. YEEY... sen var det mentors grejs alltså ''elevråd'' KAOZ. Efter det var det franska, men vi fick sluta tidigare eftersom våran klass skulle till brandstationen. Och där fick vi lyssna på 1 timmes teori. Sen fick vi släcka en massa saker, typ dockor.. ett KÖK. och så. Snacka om att det var dökallt då! börjat använda min röda vinter jacka nu. Brrrr.. fryser bara av den tanken. I alla fall sen så slutade man och frida följde med mig hem. Vi gjorde inte så mycket än att... skratta. höhö. Vi två tillsammans är som ett.. Gamalt par. Och då menar jag gammal! haha. aja sen drog hon, och så stannade jag här hemma.. forever alone. Mhm. Aja igentligen så ska jag plugga nu.. Men kan inte rå för att datan bara satt på och den BARA låg i min säng.. Det är som maneter. Det dras liksom åts.. Nog snackat om det. Nu ska jag ta mig in i Muslimernas värld och... BE för mitt A.. Ajöss.




HAHAHA, frida minns du? det var den gamla goda tiden ru.

Morgon bloggar.

ja hej, vaknade vid 5? morgonpigg här. Ohja. i alla fall så börjar vi ju halv 10 altså om en och en halvtimma. Idag är det Orienteringsdag och vi ska typ göra det hela dagen vid ektorp-vilbergen och sen till skogen. Så det blir Mys. så ska jag satsa på ett bra resultat med (altså att man orienterar själv) Uak, önska mig lycka till. Aja, ha en bra dag sålänge.




Autumm and Love.

Gick aldrig till Core.. Gick istället en lång promenad för att rensa tankarna lite, gick lika bra det med. Anars så har man bara pluggat och pluggat.. Sjukt hur mycket som måste göras igentligen. So much to do, So little time. Pappa kom precis hem med data sladden, så här kommer det en bildbomb.. Tema: Autumm and Love.



















































































Tack för den fina dagen, Älskar dig Kusin! <3

You shine brighter then the stars in the sky.



Höhö ville igentligen bara säge godnatt.. Imorgon väntar ännu en dag, skolan, vänner, skratt ... Och så blir det ett hårt träningspass senare vid kvällen. CORE. Livet känns så himla bra nu. Jag vet inte, men det känns som om något har hänt. Något har förendrats. kanske är det jag? jag vet faktiskt inte. Men jag är bara så himla glad för allting och tacksam för att jag är den jag är och ingen annan.


OH SHIT OH SHIT OH SHIT OH SHOT OH SHIT OH SHIT!!



BlubbbbBlubbb.. Jag dog precis. Justin <3

:D

HalloJ! Söndag idag och jag har spenderat denna dag med min kära kusin johanna. Vi har haft det en riktigt dunder dag. höhö, började med att jag drog till henne igår vid... nån tid. sen så blev det film.. Trust och Life as we know it. Helt ok! sen så halv somnade johanna i någon knas ställning... så vi gick och la oss... Sen så vaknade man och så gick vi och kollade på ännu en film. med romeo och julia. så chillade vi resten av dagen.. Sen så bakade vi Kakor mumsii... Sen så var vi ute med och tog en massa bilder med. Dom lägger jag upp imorgon för att sladden är på pappas kontor osvosv.. sen så spelade vi kort och hade det mysigt. senare kom pappa och hämtade mig. Hemma var min lilla nico. guuud vad tiden går, snart kan ju lill killen gå ju! och på tal om det så fyller han ju år nästa månad... uj uj uj.. tycker inte ni med att det här året har gått snabbt? i alla fall.. sen så har jag inte gjort så mycket än att pluggat franska som ska vara klart imorgon.. nu ska jag i alla fall hoppa in i ett skönt bad. Ha en nice kväll nu då.



älska låten <3


R U B R I K E N .

Hej alla fina fula tjocka smala..... Närå skojja bara, ni är alla fina, speciellt du som läser detta nu! :) Just nu är jag på värsta humöret, vet ni hur Awzume det är eller? HEHU.. Idag Lördag så vaknade jag vid 11. Sen drog jag till Friskis och svettis Zumba pass. Oh Yeah.. det var dö skönt! Min fina kusin var med, och det var första gången för henne så hoppas på att hon kommer villja forsätta nu..själv har jag bestämt mig att gå på friskis 3 gånger i veckan.. YEY.. kommer bli hur bra som helst! Onsdagar: ZUMBA.  Lördagar: ZUMBA. Och sen Måndagar.. Får bli vad som helst.. längtar redan dit. HIHU.. I alla fall. Passet var tills kl 1 sen så duschade man där och fixade sig lite, sen drog vi till stan.. (Altså jag och min syrra, johanna drog hem men vi ska ha en mysig lördagskväll.. så vi får se om hon kommer till mig sen, eller jag till henne.. ) sen efter stan så hamnade man vid Ingelsta. först var vi inne i någon bil affär och kollade runt lite, pappa vill ha ett sånt där skåbil.. eftersom han nu håller på att jobba för ett eget företag så.. Sjukt bra ju.. sen så var det nån sånhär jubelium grejs så det fanns en massa tårta som man fick ta osvosv.. höhö.. sen så åkte vi till ingelsta och kollade runt.. hittade en dösnygg leopard linne som jag ville ha.. men nä.. måste börja spara nu asso.. Höhö. Fast ja, anars så köpte vi ju i stan, En stor härlig rund matta till mitt rum och sen typ en Ljus stake med en massa ljus som jag kommer ha. Dö mysigt, älskar doftljus.. AJA sen kom man hem och hamnade här. Måste börja packa ur allt från gympa väskan och sånt.. sen ska jag se om jag få tag på johanna så kommer vi hitta på ngt.. HÖHÖ.. Detta var min dag, Onödigt igentligen.. Men AJA Puss på er! :D




FRIDAY!

Hej på er! äntligen fredag, så skönt. så mycket som händer nu. men aja den här helgen ska det bara bli en massa slapp.. och få sova ut.. Föresten, mina bloggningar har varit så dåliga! men man kan säga att jag tog en blogg pause, ska försöka förbättra mig nu, jag lovar! i alla fall så kom jag hem från skolan för kanske 2 timmar sen, ska börja fixa ihop lite käk, sen ska jag bara ta det lungt.. Ha det bra sålänge :)

Läskigt...

Kolla in den här bilden... Det enda du ska göra är att kolla in i mitten utav den hör bilden där du hittar 3 prickar. stirra in i dessa prickar i  10 sek.. Sedan kollar du upp på taket...
Läskigt..

Man vet inte vad man har för ens man har förlorat det.

Uah vilken dag. Först kaoz sen ännu mer KaoZ! okej, Dagen började med träslöjd. vi hade smörknivsprov, och skulle alltså göra egna smörkniva utan hjälp... Gick ju si så där. Sen hade vi franska och till sist matte. gissa jag höll på att dö. hatar matte, och man skulle redovisa o skit. aja sen efter skolan så vandrade jag hemmåt och insåg att mina nycklar inte är vart dom ska vara utan att dom är helt BORTA. Jag får PANIK och går överallt.. Blev desseutom Ute låst i 2 timmar.. men till slut så hittadede några dom i skolan och jag blir överlycklig!... senare blev det kväll och jag drog emot Zumban med syster och mamma, Skit skönt pass! har nu desseutom börjat där och har kort och allting, Super!.. Jani nu är jag dö trött o ska gå och lägga mig. Godnatt.


Keela.se

Nae ni, Nu har jag pluggat klart A la France. eller gjort en liten del i alla fall, men det får duga. hann aldrig se på nån film. Men det börjar ju faktiskt bli sent nu med. Men istället satte jag på mig en ansiktsmask. Och så kollar jag lite runt på bloggar. Hm.. Nu när jag ändå pratar om Bloggar så Älskar jag Keela.se henne kan jag gå in på flera gånger om dagen för att kolla om hon har skrivit något nytt. Hennes blogg är faktiskt  rolig att läsa. En Vacker tjej med en skit skön humor.. + att jag älskar hennes stil! Aja.. Får ta och säga godnatt nu. Bloggar mera imorgon, Puss!


BLOGRESPONSE



Höhö blev lite muppat... Men What ever.. Så nu kan ni fråga mig någonting, Kan vara om vad som helst!..

Åh juste

så köpte jag dessa i stockholm..











Hihi man behöver ju inte ens fråga mig vilket som var det bästa köpet.. JB T-shirten.. Helt klart. Och det fanns en massa andra coola tröjjer med en massa andra på, sen väskor, klockor... Mmm ville köpa hela butiken men kommer dock ihåg vad den heter.. Damn..men aja.. resten köpte jag inne på H&M.. Min kväll kommer nu bestå av att jag hoppar in i ett skönt varmt bad, sen så ska jag plugga lite franska tills imorgon.. Sedan ska jag se på nån film jag ladda ner från förrigår som jag aldrig såg på.. Funny People och Poppers Pingviner. aja ha en bra kväll sålänge.. :)

We Found Love

Dagens låt? jomen klart.. Rihannas nya We Found Love.


A day to remember

Hej på er! Har precis kommit hem ifrån en underbar helg i stockholm. Det var tufft. Men roligt! vi har inte gjort så mycket en att vandrat runt på stan, umgåst vi alla i familjen hemma hos carola.. och ja.. Bjuder på bilder som vi tog ifrån igår.. :) 


Awh.. How cute.



Utsikten från carolas fönster.. Höstigt.




Posar osv.


Sådan far, Sådan Son. Lika huh?


Aw, syrran då! Syns nu en liten bula i dig..


Love U


Påväg in till stan.


Och så var vi inne i karims jobb och där fanns det en liten haj, Hej haj :)






Fina Stockholm.


Ma mama, Brotha and just me.
















Ohh Nooo, Yes I got ya.




16:30

hallojjj! sitter här och äter Kyckling! Mums.. Typ. Lite torr.. JAJA, håller på att packar lite eftersom vi åker till stockholm snart, vi väntar bara på att maritza är klar sen ska hon ringa så far vi iväg. yeeeey. Man blir så trött på norrköping ibland så det ska bli hur skönt som helst.. ska forsätta göra det jag gjorde.. Men ni får ha en jätte bra helg för det kommer jag ha. Puss på er!♥ BtW.. Ingen aning om jag kommer kunna blogga där. men gör jag det så slänger jag iväg nått.. Hajdå 



I'm Gonna Change Your LIfe, I'm That Girl.



I'm Sayin Good Night.. Kiss N Hugs x

Chillar lagom.



Hej o Hå! ligger här och myser i min säng.. Och ska titta på filmen RIO. Paha.. Har typ alltid velat göra det. Men vi hörs Tjalalaloo.


Make it happen

Hay ya! :D börjar inlägget med ett glädje humör. har precis kommit ut i från duschen efter ett skönt Zumba pass. Det var Underbart! det var bara en gång, men nu ska jag få ett kort så jag kan gå varje gång. Yep här blir det träning. Och vem älskar inte reaggaton? rekomenderar.. Super! :) aja imorgon så är det skola. Upp tidigt tidigt.. uak.. jaja överlever i 2 dagar till sen blir det Stockholm Yeeeeeeey ♥ nu ska jag dra mig, Ta hand om er! Godnatt



Finaste du

Friends with Benefits

halloj! glömde att säga att vi har studiedag tisdag och onsdag. såskönt!! behövs verkligen efter mycket läxor, prov osv.. Uak.. i alla fall idag så har jag nästan varit ute hela dan. först drog man ner till stan med min mamma sen mötte man syrran och nicolas. kollade lite här och var. men fanns typ ingenting.. eller jo kanske, men vill helst spara till helgen.. för då blir det att åka upp till Stockholm! hela familjen. kommer bli hur mysigt som helst! synd bara på en så kort tid.. jaja får tvinga morsan så jag kan åka dit över höstlovet.. hihi. i alla fall.. sen senare senare så hamnade man i ingelsta. Och jag typ var redan dö trött. Och fy fan vad det blåste! kände som evigheter som man kom fram från bussen till affärerna.. tillslut kom vi fram till rusta och där köpte vi en massa saker som kommer bli i mitt rum.. Behövs verkligen en förendring härinne! hade helst velat tagit bort allt allt.. sen börja om på nytt.. vilket det kommer att göras.. hähä.. Im so excited.. och det bästa är att det kommer göras om till min favorit färg.. Gissa vad? DING DING DING Lila! :D aja.. nog om mitt rum. Just nu så ligger jag här och bloggar medans jag laddar ner film. Friends with benefits. ha en bra natt :)


I just wanna be free, i just wanna be me.



Godnatt på er :)


Vimto.

så nu är jag hemma från en härlig höst promenad genom city. vi var där ganska tidigt så det fanns inte så mycket folk ute... men så gick vi in i en livsmedelsaffär och hittade en av världens godaste drink! eller okej, har MÅNGA favorit drinkar. men den här var annorlunda och hade smaken av.. typ bär. smaken var MmmMmm läcker! men namnet var lite.. konstig. Vimto. Huh? aja god var den iaf. Den finns inne på Orion Livs :) ( i norrköping då ) aja.. just nu så blev man lite filmsugen och ska se om man hittar något. bloggar mer senare. Hejs


You're the light that feeds the sun in my world

Godmorgon! vaknade... kl 3 på morgonen? haha vet inte varför.. men jag lyckades sommna tillslut kanske vid 4. aja sen vakna jag nu. och satte ´mig en stund och plugga?.. hade inget bättre för mig.. haha. men en bra grej är att om man gör alla frågor nu tills på fredag (10 frågor) så får man ett E. Altså inte bara ett E. men det är en bra början! sen så kommer provet då det riktiga betyget kommer osvosv.. aja sen nu så håller jag på att fixa mig sen så ska jag följa med papsen och hämta bilen nånstans som jag inte vet vart han har lämmnat den. TJARÅ.



Åhjuste hitta denna fina video. så liten han är, hans röst Åhhh.. Kärlek till låten♥

Altså..



Alltid tyckt att han var söt, men på den här bilden... NOMNOMNOM.. dreggel♥




Nu ska jag ut. Ville bara säga det. ( Ut med kimberly, för er som vill veta..)

Höhö.



blekis.


ibland har man sina stunder.. heh ♥


Its a big big world, Its easy to get lost in it

hej på er! som vanligt så sitter jag här på altanen och njuter av en härlig oktoberdag. solen skiner förfullt och hoppas på att de aldrig slutar. justnu proppar jag i mig glass och lyssnar på Justin Bieber. ♥ skulle igentligen vart med erika nu, men hon skulle visst till hennes kusiner. anars så får man se vad man hittar på till kvällen. saknar min lilla älskling och då menar jag självklart nicolas! få se med syrran vad dom håller på med kanske ger mig av till dom. aja ha en bra kväll :)


RSS 2.0